donderdag 25 maart 2010

Blote benenweer?

Stuur je eigen kort rokjefoto naar ODD.Delft – Onder het stukje op ODD over rokjesdag verschenen vijf reacties. Volgens Saskia was Sietske waarschijnlijk de eerste die dit jaar met blote benen naar buiten ging. Jolijn veronderstelde dat de korte broekendag voor mannen altijd wat later valt dan rokjesdag. Op de website Weeronline lees je waaraan de rokjesdag moet voldoen. De zon moet schijnen en het moet minstens 20 graden Celsius zijn. Het mag ook niet te veel waaien. Daarover zegt men op de site: “Je rok moet immers op gekuiste hoogte blijven wapperen”. Een kort regenbuitje is volgens de weerdeskundigen van de weersite geen bezwaar. Om het wat makkelijker te maken heeft de weerdienst sinds het begin van de lente de rubriek ‘korterokjesweer’ toegevoegd. Het weercijfer voor korte rokjes geeft in één oogopslag aan of de korte broeken en rokjes uit de kast kunnen worden gehaald. Gisteren was het in Delft geen blote benenweer. In Helmond was het volgens de weerdienst “redelijk korte rokjesweer”. Misschien is het vandaag nog beter. Klik hier voor het antwoord.

2 opmerkingen:

Sassefras zei

HET KORTE ROKJES WEER IN... Amsterdam 20°C Rotterdam 19°C Den Haag 18°C Utrecht 20°C Eindhoven 21°C Almere 19°C Tilburg 21°C Groningen 21°C Nijmegen 20°C Haarlem 20°C

Dit meldde de site zojuist. Het klopt helemaal. Het ishier héérlijk weer!

Martien zei

Je zal mij niet in een kort rokje zien lopen, maar het is voor mij wel aanleiding om de shirts met korte mouwen weer te voorschijn te halen.