maandag 22 maart 2010

Advocaatjes op familiedag

Delft – Een nieuwe lente, een nieuwe familiedag. Op de stralende tweede lentedag van dit jaar was het ook weer familiedag. Omdat Corien bovendien haar verjaardag vierde, had de dag ook iets extra stralends. Iedereen – nou ja bijna iedereen – was naar Delft gereisd om van elkaars gezelschap te genieten. We vierden de dag bij partycentrum ‘Onder ons’ vlak bij ons huis. Dankzij het prachtige zonnige lenteweer konden de kinderen lekker in het speeltuintje (filmpje) bij het centrum spelen. Terwijl de ouderen gezellig nieuwtjes uitwisselden en genoten van hapjes en drankjes konden de kinderen zowel binnen als buiten spelen.
Saskia en Nella aan de soep.

Ter gelegenheid van Coriens verjaardag hadden de kleinkinderen ook een optreden voorbereid. Nienke, Dieuwertje en Emma speelden het nummer “Advocaatjes gaan op reis”.
Floris, Saar en Annemarie.

Tijdens dit nummer maken de advocaatjes Dieuwertje en Emma ook echt een reisje door de zaal. Nienke verzorgde de muzikale omlijsting.
Nicht Denise en neef Guido.

Bijgestaan door haar vader Sander. Op de momenten dat Dieuwertje en Emma weer een plekje achter het toetsenbord moesten hebben, was Abel paraat om zijn papa weg te duwen.

Ook Sietske trad voor ons op. Op haar blokfluit begeleidde ze aanwezigen toen die uit volle borst ‘Happy birthday’ zongen voor Corien. Ook Benthe had haar muziekinstrument meegenomen. Zij speelde iets op haar bugel. Klik hier voor het filmpje.
Er is zoveel lekkers. Soms zelfs uit een potje.

Op de groepsfoto zie je dat het aantal kleinkinderen nog steeds stijgt. Het zijn er inmiddels al tien.
Familiedag Plus - 2010.

Ook het nieuwe familielid Jordi was natuurlijk van de partij. Je ziet hem – met lampenkap – ook op de groepsfoto.

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuke groeps foto. Jammer dat ik 'm niet kan vergroten..