dinsdag 24 november 2009

Morgen begint mijn dieet

Delft – Van mensen uit mijn omgeving hoor ik altijd dat voeding een essentiële voorwaarde is om slank te worden. Goede voeding gecombineerd met verantwoord bewegen behoren tot het basisprincipe van elke dieetmethode.
Het is dus verstanding om jezelf daar steeds aan te herinneren. De herinnering die deze chauffeur op zijn boterhammentrommeltje heeft geschreven, geeft ook meteen aan dat het bereiken van je goede gewicht ook vaak een dagdroom is. Helaas is het een dagdroom die voor veel mensen eindigt in een nachtmerrie. Tussen droom en werkelijkheid ligt immers altijd een dieet. Mijn ervaring is dat een dieet waarbij je alles mag blijven eten, maar dan in verantwoorde porties, het beste werkt.

Tussen droom en werkelijkheid ligt een lunchtrommeltje.

Deze chauffeur bezit - wellicht zonder dat hij het zelf beseft - een uitstekend wapen tegen het overgewicht: een lunchtrommeltje.
Doe daar ’s morgens twee boterhammen in en een appeltje. Eet dat tussen de middag op met een glas karnemelk. Alles wat niet in het trommeltje zat, is verboden voedsel. Zo simpel is het. Koop een lunchtrommeltje en bereik je ideale gewicht. Dit advies wordt je geheel gratis aangeboden door de gewichtsconsulent van ODD.

Geen opmerkingen: