dinsdag 17 november 2009

Een nieuw levensfase

Putten – Bas & ik hebben 36 jaar met veel plezier gewerkt en gewoond in Putten. Maar nu gaan we genieten van het Friese landschap. We hadden onze zaken in Putten en Deventer al eerder verhuurd. Onze zoon Ilya, die de directie voerde, heeft inmiddels een fantastische nieuwe baan gevonden. Daar behoeven we ons dus ook niet meer druk om te maken. Inmiddels hebben we nu een koper gevonden voor ons bedrijfspand en huis in Putten. Dat is wel zo prettig. We woonden nog naast de zaak en om te zien hoe iemand de bedrijfsvoering doet over een zaak die jezelf hebt opgebouwd, is niet bevorderlijke voor je gemoedsrust. Bovendien is Bas inmiddels 67 en werd het dus wel tijd dat hij stopte met werken en eens ging genieten.

Het complex ligt aan het water.

Al enige tijd geleden zijn we op zoek gegaan naar andere woonruimte. We wilden graag een penthouse met een groot terras en vrij uitzicht. Nu… dat hebben we gevonden!

Ons Penthouse.

Wij hebben één van de twee penthouses gekocht van een klein complex in Sneek met veertien appartementen. Ons penthouse heeft een woonoppervlakte van 250 m2 waarvan een terras van ongeveer 60 m2. We hebben dus een royale woonruimte voor ons tweetjes. Niet alleen vanaf ons terras, ook van binnenuit hebben we een prachtig uitzicht over het weidse Friese land. Ons complex ligt aan het water. Daarom hebben we als bonus onze eigen aanlegsteiger voor een boot. Er zal dus ook wel een bootje komen. Dat zullen onze drie kleinkinderen zeker erg leuk vinden.
We zien er naar uit om in Sneek te gaan wonen en het Friese land te ontdekken. We hebben alle neven en nichten een verhuiskaart gestuurd en nodigen dan ook graag iedereen uit die in de buurt van Sneek is om vooral eens aan te komen. Vereer ons eens met een bezoekje. We vinden dat heel leuk.

Een bijdrage van Janneke

Geen opmerkingen: