woensdag 18 november 2009

Huisgemaakte pizza


Veldhoven – Zaterdagavond aten we pizza. Niet zo’n diepvriesexemplaar waar je in de supermarkt uit kunt kiezen, maar echte ‘huisgemaakte’ plaatpizza’s. Saskia had de bulk van het werk gedaan. Deeg gemaakt en gerold en de groenten, het vlees en de vis tot op het juiste formaat teruggebracht.

Samen in de keuken.

Het leukste werkje dat zich voordoet bij een zelfgemaakte pizza is het opmaken van het gerecht. Dat is een karweitje dat de dochters van Saskia graag voor hun rekening nemen. Ze hebben daar hun eigen ideeën over. Ze doen dat niet zomaar willekeurig, maar volgens een plan.

Twee opmaakartiesten.

Afgelopen zaterdag waren Emma – zij was uiteindelijk jarig - en Dieuwertje aan de beurt. Samen stonden ze aan het aanrecht en creëerden zij twee fraaie exemplaren. Ook nadat de pizza’s heet uit de over kwamen, zagen ze er nog steeds fraai uit. We hebben er met z’n allen heerlijk van genoten.

Geen opmerkingen: