donderdag 5 april 2007

Mees bezoekt Abel


Veldhoven – Op woensdag bracht Mees samen met zijn ouders een bezoekje aan zijn nieuwe neefje Abel. Mama Marieke had haar zoon voor de gelegenheid een heel toepasselijk T-shirt aangetrokken. Op de borst van Mees prijkte de afbeelding van een ooievaar.

Mees heeft een heel toepasselijk T-shirt aan.

Nadat Abel en Mees kennis hadden gemaakt, wilde Mees wel weer verder. Hij wilde de rand van het bed ontdekken. Daar stuitte de kleine Brabander op de lens van de fotograaf. Dat is iets waar de zoon van Michiel niet vreemd van opkijkt. Bij hem thuis en ook bij zijn grootouders kijkt hij regelmatig in de lens van een camera.

Mees zoekt de rand van het bed.

Op de dag dat Abel werd geboren, versierden Corien & ik het raam aan de voorzijde van het geboortehuis met toepasselijke vlaggetjes. Inmiddels zag ik op een foto die Joop, de andere opa van Abel, mij toestuurde dat ook de naam van onze nieuwe kleinzoon nu ook royaal op het raam is aangebracht.

De hele buurt weet het nu: hier woont Abel.

Het geboortekaartje – net als de eerste drie, een ontwerp van Marieke – had de naam van de nieuwgeborene reeds verspreid, maar nu weet de hele buurt dat Abel is gearriveerd.

Geen opmerkingen: