donderdag 12 oktober 2006

Veel ruimte voor Guido & Ilse


Helmond – Afgelopen vrijdagmiddag namen Corien & ik samen met onze kleindochter Benthe een onverwacht kijkje in het nieuwe huis van Ilse & Guido. De vrouw des huizes was niet thuis, maar Guido was er wel. Hij had vrij genomen en was druk met het verven van de keukenkastjes.

We dronken een kopje thee op het terras achter het huis.

Na een kopje thee op het terras in de achtertuin gaf Guido zijn onverwachte bezoekers een rondleiding door het nieuwe huis. Niet alleen Corien & ik waren erg onder de indruk van het royale huis ook Benthe vond al die ruimte wel lekker.

Het huis aan de achterzijde. Het heeft twee opritten, waarvan er eentje is afgesloten.

Vooral het gastenverblijf achter in de tuin kon haar goedkeuring wegdragen. Zeker omdat er een groot tafelvoetbalspel staat opgesteld. Dat maakte wel indruk op onze kleindochter.

Het gastenverblijf achter in de tuin biedt heel wat mogelijkheden. Benthe speelde er naar hartelust op de voetbaltafel.

Ilse & Guido hopen binnenkort hun nieuwe huis te kunnen betrekken. De nieuwe woning staat in dezelfde straat als waarin Nellie & Pieter Jan wonen, alleen wel aan de andere kant van de kruising. Met de komst van het stel naar dit gedeelte van Helmond komt er een einde aan de carnavalsparty die zij altijd tijdens de optocht gaven in hun huis in de binnenstad.

Geen opmerkingen: