vrijdag 27 oktober 2006

De leukste digitale foto van…


Delft – Via de e-mail riep ik deze week onze vaste ODD-lezers op om samen de site wat op te vrolijken. Ik stuurde jullie een link waarmee je gratis je leukste digitale foto als ansichtkaart naar ODD kan sturen. Inmiddels zijn de eerste twee inzendingen binnen. Eentje komt er uit Australië van Tonny en er is er eentje uit Bakel van Will.

 Zou Robin Cara-Mia in Australia te vlug af zijn.

Tonny heeft op haar computer heel knap een foto van haar poes Cara-Mia bewerkt. In de opengesperde muil van de Australische poes rent nu haar neefje Robin op de tong. Ze schreef op de achterzijde:
”Zou Robin Cara-Mia in Australia te vlug af zijn??
Groetjes van Tonny uit Australia”


 Dit is Poeki ons zwerfkatje.

Op de achterzijde van de kaart uit Bakel staat:
”Dit is Poeki ons zwerfkatje. We hebben hem gevonden op ons terrein. Hij was ziek en had een ontstoken oog. Dat oogje was niet meer te redden zoals je kunt zien. We genieten allemaal van zijn streken. Soms zit hij in het gordijn of hangt ergens aan de muur of kruipt in een tas van het Kruidvat. Hij brengt zo veel afleiding in onze verbouwingsperikelen.”
Groetjes van Jan, Will, Jochen, Niels en Sjoerd.


Wanneer je een ansichtkaart naar ODD stuurt, maak je bovendien kans op een HP camera. Wil je jouw leukste digitale foto op ODD klik dan hier en volg de instructies. Via de mail ontving je eerder de betalingscode.

Geen opmerkingen: