dinsdag 24 oktober 2006

Een vriendenwijn


Delft – Het is gelukkig nog steeds heerlijk herfstweer. Prima weer om op de fiets te klimmen. Goed voor de gezondheid en goed voor de portemonnee, want ik heb weer een prima omfietswijn voor jullie gevonden. Je moet er even voor naar de lokale Plusmarkt fietsen. De fietstassen behoef je niet leeg te maken want bij deze aanbieding krijg je een canvas wijntas cadeau.

 Van 23 t/m 28 oktober zes halen en vier betalen bij de Plus.

Deze week zijn in die supermarkt de Cercle de la Grappe wijnen in de aanbieding. Tot eind van deze week zijn deze vins de pays te koop voor een zeer lage prijs. Normaal kost deze wijn €3,49. Deze week mag je zes flessen meenemen en behoef je er slechts vier te betalen. Een flesje wijn kost op deze manier slechts €2,33. Er is sauvignon en rosé van cabernet franc uit de Loire, chardonnay uit Corsica en merlot en cabernet sauvignon uit Zuid-Frankrijk. De merlot en de rosé zou ik laten staan. De rosé is wel lekker fruitig, maar net iets te zoet. De sauvignon, chardonnay en de cabernet zijn zondermeer het omfietsen waard. Een heerlijke wijn om met familie en vrienden te drinken bij een gezellige maaltijd of blokje kaas. En dat dan krijg je voor dat spotprijsje ook nog een handige wijntas. Heb je veel vrienden? Dan neem je toch twee tassen.

Een aantal lezers van ODD/OG is gratis abonnee op het ODD-Wijnalarm. Dat betekent dat je een mailtje krijgt als er een omfietswijn is te halen. Wil jij ook een ODD-Wijnalarm? Meld je dan hier

Geen opmerkingen: