maandag 9 oktober 2006

Helemaal super


Veldhoven – Het is een tijdje geleden dat ik belevenissen van de kinderen optekende. Ik nu had ik zo'n stapel foto's dat het er maar weer eens van moest komen. Dieuwertje kreeg op haar verjaardag badverf, die is natuurlijk goed uitgeprobeerd. Ze kreeg geen fiets op haar verjaardag, maar wel centjes daarvoor. De rest heeft mama erbij verdiend met de verkoop van de duowagen en dus rijdt Dieuwertje nu ook op een eigen fiets. Natuurlijk is-ie rose, maar deze heeft als extra vlinders op het zadel. Helemaal super!

Dieuwertje op haar eigen fiets.

Dat Dieuwertje een volwassen smaak heeft wat eten betreft, is jullie al bekend. Al als 1-jarige genoot ze van mosselen. Hierbij een foto van een echt haringgenieter. Het is echt een plezier om samen met Dieuwertje haring te eten - met uitjes - dat wel!

Dieuwertje heeft een volwassen smaak.

Op school heeft ze het enorm naar haar zin. Ze heeft elke dag hele verhalen over wat ze gedaan heeft. En zo langzamerhand krijgen we ook namen van klasgenootjes te horen. Ze heeft al een paar vriendinnetjes, waarmee ze speelt en die haar ook helpen "als het niet lukt met uitkleden voor de gym". Ons prinsesje heeft haar personeel alweer
gerekruteerd!

Een bijdrage van Saskia

Geen opmerkingen: