woensdag 30 oktober 2002

Greetings from down Under


Neef Floris maakt het goed in Australië.Melbourne – Terwijl we hier in Nederland volop worden getrakteerd op origineel herfstweer, geniet onze neef Floris down under van de zon. Hij maakte me van de week via een e-mailtje deelgenoot van zijn internetperikelen. Hij kan nu vanuit Melbourne wel zijn site benaderen, maar omdat blogspot nog wel kuren vertoond, is het nog niet mogelijk om de reisverhalen aan te vullen. Maar daar wordt aangewerkt, dus de update komt er aan belooft hij. Floris meldt verder dat hij regelmatig deze site bekijkt en leest. Hij zag hier dus zijn moeder met zijn tante achter het hek bij de plechtigheden rond de begrafenis van Z.K.H Prins Claus. Hij schreef:” Ik kijk regelmatig op ODD, erg leuk om zo op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen en van de gebeurtenissen in Nederland van m'n familie en achterfamilie. Leuk die foto van m'n moeder en m'n tante op ODD.”
Inmiddels heeft hij nu dus wel de berichten in het gastenboek kunnen lezen. Floris vindt dat erg leuk:”Dat geeft me echt een fijn gevoel en bewijst dat jullie me nog niet vergeten zijn aan de andere kant. “
Floris rijdt nog steeds in de Falcon en heeft inmiddels nu ook een goed betaalde baan. Zijn geldproblemen zijn voorbij. ”Dat leeft toch wel een stuk prettiger” vertelt hij in het gastenboek van zijn site. ”Al ben ik onderhand zo gewend te leven zonder geld dat ik bijna niet weet wat ik met al dat geld moet doen” grapt hij verder. ”Binnenkort lezen jullie de details weer allemaal in 'het reisverslag'. Het ga jullie goed daar in dat stormachtige Holland!”, besluit Floris.

Geen opmerkingen: