maandag 28 oktober 2002

Bottoms up in the UK


Coventry – De eerste serie van Babyfather was vorig jaar een groot succes. De nieuwe serie belooft nog ”bolder, sexier and funnier” te zijn dan de eerste. Hij is bovendien langer. Op woensdag 30 oktober start de serie op BBC 2 om 22.50 uur.

Corien in Coventry voor het reclamebord van Babyfather.


De BBC wil graag veel kijkers hebben en adverteert met grote borden in de centra van de Britse steden. De serie gaat over het lief en leed van vier kerels, ergens in de dertig. Je volgt de gebeurtenissen en affaires in hun leven, met hun kinderen, gezinnen en relaties. Dat alles vanuit het perspectief van de man. Zoals Sex in the City de zaken bekijkt uit het perspectief van de vrouw, zo doet Babyfather dat vanuit het mannelijk perspectief.
De vier vrienden zijn Gus, Johnny, Linvall en Beres. Gus voelde nooit iets voor een echte relatie, maar is nu zeer verliefd op Chantelle en zal er nu toch aan moeten geloven. De vriendin van Johnny, waar hij al heel lang een relatie mee heeft, is zwanger van zijn tweede kind. Hij ontdekte tot zijn schrik tegelijk dat het meisje waarmee hij slechts één keer uitging nu ook in verwachting is. Bovendien verloor Johnny zijn baan. Beroerder kan het niet. Linvall heeft juist besloten om zijn baan op te geven om zich helemaal te gaan gooien op de fotografie. De galerie-eigenaresse Lucy wil hem daar graag bij helpen. Dan duikt Marcia, zijn liefje van vroeger weer op. Samen met zijn veertienjarige zoon. Het huwelijk van Beres liep pijnlijk op de klippen toen zijn vrouw er vandoor ging met een andere vrouw. Na een lange strijd in de rechtszaal kreeg hij de voogdij over zijn dochter en kreeg hij bovendien een steeds beter contact met zijn advocate. De vrienden vertellen er zelf over in dit interview

Geen opmerkingen: