vrijdag 25 juli 2003

Zwembarbecue


Ad en Nellie Helmond – Hoe moet je een 'zwembarbecue' definiëren? Ik geloof dat jij werkelijk je best hebt gedaan er een mooie beschrijving van te maken. [klik hier] We hebben overigens ook geprobeerd e.a. in die richting te genereren, maar zijn niet verder gekomen dan een satéstokje achter het bovenstukje van Nellie's badpak. Voor de rest was én de barbecue (we hebben het niet helemaal opgekregen) én het zwemwater (tegen de 30 graden!!) én de buitentemperatuur én de benodigde wijntjes etc. véél te lekker.

Wie waren aanwezig?
Janneke & Jurriën zaten zonder Roan op het scoutingkamp van de Jan Baloysgroep namens welpen en verkenners, net als Maartje en Jolijn namens de kabouters en welpen van deze groep en Guido namens de bevers. Zij zaten helemaal in Baarn op het Nationaal Scouting Terrein aldaar; niet ver van paleis Soestdijk. Els, Marlotte en ik zijn daar afgelopen zaterdag nog even geweest om Jolijn (ze moest die dag eerst nog even werken bij de Hema) weg te brengen.

Zij waren er dus niet bij
Marlotte en Anne-Sofie natuurlijk wel, evenals Floris, Ilse, Marieke, Michiel en Wouter. Natuurlijk niet te vergeten: Nellie, Pieter Jan, Els en ikzelf. Met elf man dus. We zaten heerlijk gezeten onder de party-tent. In het begin hadden we wat miezer drupjes, maar verder was het droog en mooi. We waren voorzien van voldoende licht, hapjes en drankjes en een fantastische barbecue.Hier zitten ze te schranzen
Natuurlijk hadden we het nodige te babbelen; ging het niet over de moderne digitale fotocamera's, dan wel over onze puppy's, dan wel over de behoorlijk bijgewerkte fotoalbums (ja inderdaad, inmiddels in meervoud!) over het familie-weekend in Malmedy. Nadat alle magen meer dan voldoende waren gevuld, moesten deze overtollige calorieën natuurlijk weer verdwijnen. Hoe kun je dat beter doen, dan met een heuse 'bal'-worsteling in het zwembad.


Een bijdrage van Ad