vrijdag 25 maart 2011

De koelkastdeur van Jolijn & Jeroen

Delft – De eerste ODD-er die op de uitdaging om een foto van een koelkastdeur in te zenden, inging, is Jolijn. Zij nam de camera ter hand en legde haar koelkastdeur voor ODD vast. Ze schreef bij de foto:

“Wat een leuke oproep weer op ODD! Waarschijnlijk is onze koelkast niet echt de moeite van het verspreiden waard, maar ik bekijk elke dag ODD en wil je actie graag ondersteunen. De spulletjes op onze koelkast zijn aan de ene kant herinneringsprullaria aan leuke evenementen en aan de andere kant zijn het geheugensteuntjes voor dingen die nog komen gaan. Onze koelkast is een verzamelplaats geworden voor kindertekeningen, foto's van familie, geboorte- en trouwkaarten, concerttickets en magneetjes die we hebben meegenomen van vakanties. Dingen die een fijn gevoel geven.“

De deur van de koelkast van Jolijn & Jeroen laat precies zien wat ik bedoelde. Als je op de foto klikt, kun je het nog beter zien. Er is geen deur zo persoonlijk in je huis als die waarmee je de koelkast sluit. Jolijn besloot haar begeleidende mailtje met “Hopelijk ontvang je nog veel afbeeldingen!” Ik sluit me graag bij haar aan. Nu ben jij aan de beurt. Stel de lezers van ODD niet teleur en stuur ook een prentje van jouw koelkastdeur naar de redactie.
 

2 opmerkingen:

webbeheerder zei

Ik vind de magneetjes ook heel bijzonder.

Sassefras zei

"Hé, dat is Shaun het Schaap!" zegt Karsten bij het zien van deze foto.
Wat een gezellige koelkast!