dinsdag 22 maart 2011

Verleidelijke taart op huwelijksfeest

Veldhoven - Zaterdag vierden Saskia & Sander op een intiem feestje samen met familie en vrienden hun 12,5-jarige huwelijksfeest. Net als bij de start van hun huwelijk was er ook deze keer een taart. Toen kwam de taart helemaal uit Engeland. Het was een creatie van een vriendin van haar moeder. Nu kwam de taart uit Eindhoven van Saskia’s vriendin Athina van Verleidelijke taarten. Maar er was nog een opmerkelijk verschil.
De oorspronkelijke bruidstaart bestond zoals dat bij bruidstaarten gebruikelijk is uit een aantal lagen. De taart t.g.v. het huwelijksjubileum had de vorm van een hart, maar had daar vier satelliettaartjes bij. Want inmiddels zijn Nienke, Dieuwertje, Emma en Abel ook van de partij. Zij kregen een eigen taart naast die van hun ouders. De taarten zagen er niet alleen heel mooi uit. Ze smaakten ook heerlijk constateerden we later allemaal. Net als de rest van het buffet trouwens.
 

2 opmerkingen:

Athina Sotiropoulos zei

Geachte heer Van Rijnswou, wat leuk om Saskia en Sander met hun bruidstaart op uw blog te zien. Ik vond het een eer dat ik de taart(en) voor ze mocht maken. Hartelijke groeten, Athina

Anoniem zei

EN WAAR IS DE RECEPT VAN DEZE MOOIE TAART,