zaterdag 4 april 2009

Yara is vrolijke noot


Vught – Het was gisteren een vrolijke boel op het verjaardagsfeestje van Annefien. Dat kwam vooral door de vrolijke noot die Yara in het gezelschap bracht. De dochter van Rianne & Jerry zag op het verjaardagsfeest van oma plots een hele kamer vol met opa’s en oma’s. Dat was dikke pret voor haar. De kleine meid vond het erg gezellig. Vooral Monique was favoriet bij de kleindochter van Annefien.

Yara maakt plezier op schoot bij Monique

Volgende maand wordt Yara vier jaar en mag ze ook naar school. Nu komt ze alleen nog op school om samen met mama Rianne haar broer Jonah te halen en te brengen. Daardoor had de kleine meid vrijdag volop de gelegenheid om samen met al die opa’s en oma’s een klein feestje te bouwen. Dat bouwen gebeurt trouwens ook rondom het appartement van Annefien. Haar flat wordt momenteel gerenoveerd en uitgebouwd.

 Monique was de favoriet van de kleindochter van Annefien.

Terwijl een gehelmde bouwvakker op het balkon druk bezig was met het boren van een forse reeks gaten, probeerden de verjaardaggasten boven het gehuil en gedreun van diens boor uit te komen. Het stoorde Yara helemaal niet. Ze speelde onverstoorbaar verder met de auto’s van haar oma of vermaakte zich met Monique. Niemand had er trouwens last van. Daarvoor was het veel te gezellig.

Geen opmerkingen: