maandag 20 april 2009

Nienke negen jaar


Veldhoven – Het was gisteren feest in Veldhoven. Kleindochter Nienke werd negen jaar en dat werd natuurlijk gevierd. Maar er was nog meer te vieren. Ook de tweede verjaardag van Abel werd gevierd en ook de verjaardagen van Sander en Saskia waren er dit jaar bij ingeschoten en dus werden die gisteren ook nog even gevierd. Het was een echte gezinsverjaardag. Eigenlijk vierden alleen Dieuwertje en Emma hun verjaardag niet.

Alle ogen zijn op de taart gericht.

De verjaardagstaart was echter alleen voor Nienke. Er prijkten negen kaarsen op de taart. Na het toezingen, blies Nienke onder het toeziend oog van de aanwezigen de kaarsjes in één keer uit. Enkele verjaardagsgasten keken zelfs van zeer dichtbij toe hoe Nienke dat deed.

Abel houdt zijn zus en de taart goed in de gaten.

Daarna was het tijd voor de cadeaus. Op haar verlanglijstje stond o.a een baby born boy. Met de komst van deze pop hebben nu alle meisjes in het gezin een dergelijke pop.
In de loop van de dag kwamen familieleden en vrienden en vriendinnen binnen vallen.

Nienke met haar baby born boy.
Het cadeaufestijn was dus nog lang niet afgelopen. Dankzij het prachtige lenteweer kon het feest zich voor een groot deel in de achtertuin afspelen.

1 opmerking:

Neeltje Johanna zei

Zooooo, dat is een mooie pop! Van harte gefeliciteerd met deze gezinsuitbreiding. En met je verjaardag natuurlijk, Nienke. Veel liefs, T.Nellie