zondag 26 april 2009

Verrassing


Floris dertig jaar.Utrecht – Gisteren werd Floris door zijn vriendin Annemarie verrast met een surpriseparty. Zij had ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van haar vriend een feest georganiseerd in een sfeervol keldertje langs een van de grachten van de Domstad. Floris was in de veronderstelling dat hij naar een uitvoering van Acda & de Munnik zou ga. Toen hij door zijn vriendin het keldertje werd binnen geloodst, sprongen daar de lichten aan en riepen de verzamelden vrienden en familieleden met luide stem: VERRASSING!

Floris was zeer verrast.

En dat was het dan ook volledig. Floris had geen moment vermoed dat hem een feestje zou wachten. Hij kreeg van de aanwezige een Wii, compleet met spellen en toebehoren. Vriendin Claudia had de aankoop van dit cadeau georganiseerd en verloste de aanwezige van de moeilijke vraag: wat zou hij willen hebben? Van zijn ouders kreeg hij bovendien kaartjes voor een theatershow van troubadours en cabaretiers Acda en de Munnik. Dus ook dat kwam goed.

Gezellig, hé.

Annemarie had het samen met haar moeder gezorgd voor lekker hapjes en volop drankjes. Het werd een heel gezellig feest daar langs de Oudegracht in Utrecht.

Lekker bijpraten.

Niet alleen voor Floris & Annemarie was het een heel geslaagde avond. Ook de aanwezigen vermaakten zich uitstekend. Pieter Jan had een DVD speler meegenomen en Annemarie had voor een beamer gezorgd. We zagen dus heel wat filmpjes over, maar ook van Floris de revue passeren.

Geen opmerkingen: