zaterdag 10 januari 2009

Help Kolok naar de finale


Hilversum – Afgelopen dinsdag vertrok ’s morgens om zes uur de bus met Kolok naar Hilversum voor de halve finale van Korenslag. Het werd een dag van hard werken voor het Helmondse popkoor. Hoewel hij de uitslag natuurlijk met vertrouwen tegemoet ziet, “belooft het toch heel spannend te worden”, volgens Ad.

Het belooft het toch heel spannend te worden.

“Naast ons koor Kolok treden namelijk het Fontys Jazz Choir van het Tilburgs Conservatorium en de Utrechtse zanggroep Be Sharp op. Twee zeer geduchte tegenstanders”, legt hij uit. Toen het koor aan het eind van een lange dag weer terugreed naar Helmond wisten ze uitslag van de halve finale nog niet.
“Het zijn namelijk de kijkers die zaterdag bepalen welk koor direct doorgaat naar de grote finale op 24 januari. Spannend dus,” legt Ad verder uit. De stem van de kijkers gaat het uitmaken.
Daarom roept Ad op: “Help Kolok naar de finale van Korenslag”
.
Help Kolok naar de finale van Korenslag.

We kunnen op een tamelijk eenvoudige manier bijdragen aan het succes van Kolok.
Ad en alle mensen van Kolok roepen daarom alle liefhebbers van het koor op om vandaag om vijf voor acht ’s avonds te kijken naar het EO-programma Korenslag op Ned2. En natuurlijk na afloop de voor Kolok zo belangrijke stem uit te brengen.
Dat doe je via het telefoonnummer: 0909 – 0002 (Kolok), of via SMS: koor B naar 3669
Presentator Hennie Huisman heeft er samen met de drie koren weer een mooie korenshow van gemaakt. Zo wie zo de moeite van het kijken waard, maar met het uitbrengen van je stem op Kolok maak je het nog leuker om te kijken.

Geen opmerkingen: