vrijdag 23 januari 2009

Alles twee keer


Delft – De nieuwe Amerikaanse president Barack Obama heeft de eed die hij afgelopen dinsdag aflegde tegenover opperrechter John Roberts de volgende dag in het bijzijn van een aantal journalisten opnieuw afgelegd. Hij deed dat volgens een woordvoerder van het Witte Huis voor de zekerheid. Het is niet het enige dat voor de tweede keer werd gedaan. De gehele inauguratieplechtigheid had zich ook al eerder afgespeeld.

 De Amerikaanse stad Carlsbad heeft men in het pretpark Legoland California de gehele inauguratie nagebouwd in Lego-blokjes.

Dat gebeurde in de Amerikaanse stad Carlsbad in California. Daar heeft men in het pretpark Legoland California de gehele inauguratie nagebouwd in Lego-blokjes. Het pretpark heeft voor de Lego-inauguratie 380.792 blokjes gebruikt en meer dan duizend figuurtjes.

Alle personen die bij de inauguratie aanwezig zijn, zijn ook in de Lego-versie te zien.

Echt alle personen die bij de inauguratie aanwezig zijn, zijn ook in de Lego-versie te bewonderen. De Bushes zijn er, Dick Cheney (hoewel hij hier nog niet in een rolstoel zit), de nieuwe president en de nieuwe First Lady en zelfs Oprah Winfrey is in Lego gekopieerd. De Lego-plechtigheid is nu de hoofdattractie van het pretpark.
Filmpje of foto’s.

Geen opmerkingen: