dinsdag 13 januari 2009

Druk weekendje


Delft – Gisteren en zondag waren we in Veldhoven. Het werd een druk en vol weekend. Samen met Sander, Nienke, Dieuwertje en Emma bezochten we de vennen van de Vlasroot. Daar op het bevroren water schaatsten jongen oud uit de omgeving van Veldhoven e.v.. Er waren zeker wel 1000 ijsliefhebbers naar de bevroren plassen gekomen.

Op de slee is het ook erg leuk op het ijs. FOTO:SANDER

Het was voor Dieuwertje en Emma de eerste keer dat ze op de schaatsen stonden. Ze hadden zelfs geen ervaring op rolschaatsen. Toch deden ze een dappere poging om het schaatsen onder de knie te krijgen. De beide meisjes hadden echter al snel bedacht dat je zittend op de slee minder snel op je gat ligt. Ze lieten zich dan ook heerlijk voortrekken.

 Sander, Corien en Nienke maakten heel sportief hun rondjes op de schaats over de bevroren Vlasroot.

Sander, Corien en Nienke maakten heel sportief hun rondjes op de schaats over de bevroren Vlasroot. Ze genoten er alle drie van om zo lekker rond te toeren.

Hier is Corien tussen de 4 en 6 weken zoet mee.

Voor Corien liep het helaas niet erg goed af. Ze kwam ten val en brak haar pols. We besloten de middag dus samen in het Maxima Medisch Centrum, samen met een wachtkamer vol met andere ongelukkige schaatsers. Het was niet alleen druk op de Vlasroot, het was ook druk in de wachtkamer van de EHBO.

Geen opmerkingen: