zondag 27 januari 2008

Een kus en een kussen


Delft – Corien heeft voor haar kleinkinderen een kussen gemaakt. Dit weekend heeft zij de laatste kussens bij de kleinkinderen afgeleverd. Ze kregen er allemaal een dikker pakkerd bij cadeau. Nu heeft elk kleinkind een door haar of zijn grootmoeder vervaardigd kussen. Benthe was indertijd het eerste kleinkind dat een door haar oma vervaardigd kussen in ontvangst mocht nemen. Daarna volgde al snel Nienke en de andere kleinkinderen.

Nienke, Abel, Emma en Dieuwertje met oma.

Dit weekend werden de kussen voor Karsten, Emma en Abel bij hen afgeleverd. Het kussen van Emma was opgesierd met stroken kant. Dat viel erg bij haar in de smaak. Karsten kreeg een kussen in de clubkleuren van PSV en Abel kreeg ook al een kussen met voetbal als thema.

Sietske, Benthe en Karsten met oma.

De beide kleinzoons waren nog niet zo onder de indruk van het handwerk van hun oma. De kus van oma was hun liever dan het kussen. Emma was erg te spreken over het kant op haar kussen. De andere meisjes hebben allemaal gehaakte en gebreide werkjes op hun kussen. Nadat ze het kussen van Emma hadden gezien, wilden we allemaal nog wel een kanten toevoeging aan hun kussen. Oma is dus nog niet klaar.

Geen opmerkingen: