dinsdag 6 februari 2007

Bij oma & opa is het feest


Helmond – Zaterdagochtend gaat de telefoon. Michiel: “Zouden jullie het leuk vinden als Mees een nachtje komt logeren?” Leuk voor Mees én voor opa en oma. Natuurlijk. Gauw de plannen omgegooid, want we zouden Anne-Sofie en Robin naar Arnhem brengen voor ’t optreden van Shakira. Maar opa Pieter Jan vond dat hij dat ook wel alleen kon doen, dus bleef oma thuis om Mees te ontvangen.

Kijk dat is allemaal familie.

Mees begint al aardig te wennen bij ons. Hij vindt alles leuk, zelfs wandelen als het al donker is. Zo zag hij dus Stiphout bij nacht. Eten en op tijd naar bed, want Mees moet zich aan zijn dag/nachtritme houden, anders gaat hij te laat en onrustig slapen en wordt hij steeds wakker ’s nachts. En dat willen we niet hebben.

Eerst even wennen aan al die bubbels in het bad.

Maar na elf uurtjes ongestoorde nachtrust was het dan ook groot feest. Bij opa en oma in het grote bad met de bubbels. Eerst nog een beetje eng, maar de pret om de bubbels overwon de angst voor het lawaai van de motor.

Mees speelt in het grote bad bij oma & opa.

Na de fruithap doet Mees altijd een hazenslaapje van een half uurtje. Goed, doen we. Maar omdat het nou eenmaal feest is als je bij opa en oma bent, mag dat deze keer op schoot. Bij oma. Nog even in de camera kijken en pitten maar.

Zijn hazenslaapje doet Mees lekker op schoot bij oma Nellie.

Overigens reed opa Pieter Jan voor niks naar Arnhem, want Shakira was ziek. Dus gaan Robin en Anne-Sofie het op 17 maart nog eens proberen, want dan komt Shakira speciaal voor haar teleurgestelde fans nog een keer terug naar Nederland.

Een bijdrage van Nellie

Geen opmerkingen: