donderdag 11 januari 2007

Drie punten van Jolijn


Eindhoven - Ten eerste vind ik dat een hoed jou niet echt jou maakt. Het maakt je een soort Engelse inspecteur en niet de oude vertrouwde ome Frans. Dus laat het idee van een hoed inderdaad maar waaien.

De kerstboom van Jolijn & Jeroen. Overigens kreeg ik via de mail van Marjan het compliment dat de hoed me juist wel goed staat.

Ten tweede wilde ik ODD mijn kerstboom niet onthouden. Ik vind het zo grappig dat ik zo'n grote boom in de kamer heb. Ik heb de kerstboom van Jeroen gekregen en de kerstballen en de kerststal komen van zijn ouders. Het zijn nog ouderwetse kerstballen van dertig jaar oud. De beeldjes in de kerststal heeft de moeder van Jeroen zelf geschilderd. Ik mocht de kerstboom dan ook niet aftuigen voordat mijn schoonouders langs zijn geweest. Omdat ze vandaag langskomen, maakte ik er toch snel een kiekje van. Ondanks dat de boom een beetje chaotisch en erg kitsch is, vind ik hem toch wel geslaagd. Het is de eerste kerstboom die in mijn en Jeroen zijn 'huisje' staat.

Klein maar toch vol met grote ballen.

Ten derde wil ik jullie ook de kunstkerstboom laten zien die in de gezamenlijke keuken van mijn huisgenote en ons staat. Het is een miniatuurboompje die in de loop der kerstdagen geheel is volgehangen met allerlei ballen.

Een bijdrage van Jolijn

Geen opmerkingen: