zondag 14 januari 2007

Adrie is jaarlang Prins Adrie Dun Uurste


Helmond – Gisteravond om precies elf minuten over tien is de naam van de nieuwe prins carnaval van de Spurriezeiers bekend gemaakt. Dit komende carnavalsjaar zal Adrie als Prins Adrie dun Uurste van Spurrieland het boegbeeld zijn van deze Stiphoutse carnavalsvereniging.

Prins Adrie dun Uurste van Spurrieland.

In de gezellig ingerichte grote zaal van “De Kurref” werden Prins Adrie en prinses Monique met muziek en gejuich ontvangen. Door de dansmariekes werd de nieuwe prins omhangen met de bij de positie horende versieringen. Zelfs zijn eigen rode strikje werd vervangen door een zilveren prinsenstrik.

Prins Adrie en prinsesje Monique zullen in het komende jaar nog vaak op de foto gaan.

Daarna volgende de foto’s voor de pers en de fans. Nadat alle officiële handelingen achter de rug waren, barstte het feest in volle omvang los. Inmiddels hadden zich ook familieleden in de zaal verzameld. Ze waren telefonisch op de hoogte gebracht van de feestelijke benoeming van Adrie.

Er was natuurlijk ook familie in de zaal.

Adrie en Monique waren al een jaar op de hoogte van de benoeming tot prins, maar hebben het steeds stil moeten houden. In zijn eerste toespraak als prins carnaval memoreerde Adrie dat ook. Klik daarvoor hier.
Vandaag kan iedereen de nieuwe prins en prinses Monique om vier uur ’s middags in “De Kurref”op de receptie de hand komen schudden en hen feliciteren met deze feestelijke benoeming. Mocht jullie dat niet lukken, zoek dan op zaterdag 17 februari een plaatsje langs de route van de jaarlijkse carnavalsoptocht en zie de prins in zijn eigen wagen aan je voorbijtrekken.

Geen opmerkingen: