zondag 17 juni 2007

De Delftse familiedag


Delft – De familiedag van 2007 werd dit jaar in Delft georganiseerd door Corien & Frans. De middag kwam wat langzaam op gang ten gevolge van de vele files die ons land juist op deze zaterdag teisterden. Maar het kon de stemming niet drukken.

Klik op de foto en bekijk de grote foto.

We konden op deze dag ook wat nieuwe leden van de clan begroeten. Soms omdat ze pas geboren waren en soms omdat ze interesse tonen in een nichtje.

Tjeerd is de vriend van Marlotte.FOTO:AD

Tijdens de middag werd op een groot scherm historische en minder historische foto’s vertoond. Dat bleek een groot succes.

De kinderen hadden een eigen tafel.

In de voorbereiding naar deze dag hadden we alle deelnemers gevraagd een verhaaltje o.i.d te maken voor de familiekroniek.

De kinderen hadden een eigen tafel.

Heel veel hadden aan dit verzoek gevolg gegeven. Het leverde een boeiend boek op met veel persoonlijke familieherinneringen. Heel veel van die verhalen gingen natuurlijk over oma en opa. Maar er stonden ook verhalen in die een heel ander aspect van het familieleven belichten.

Ook de volwassen kregen te eten.FOTO:AD

Voor de volwassen was er een buffet en voor de kinderen een meer op hun smaak ingestelde maaltijd.

Pieter Jan liet het zich smaken.FOTO:AD

De kinderen waren erg enthousiast over hun maaltijd. Nienke kwam me een kipvinger brengen. Die vond ze zo lekker, die moest opa ook maar eens proberen.

Het maken van de groepsfoto.FOTO:NELLIE

Een van de vaste rituelen van de familiedag is de groepsfoto. Ook dit jaar stond die weer op het programma. Het vergt enige organisatie en wat gehol voor de fotograaf, maar het is steeds een leuke herinnering aan de dag.

Achter de arm van Adrie.FOTO:NELLIE

Heel schattig vond ik deze foto die door iemand in de groep is genomen. Adrie en Saskia kijken naar de fotograaf. Karsten verkent nog even de omgeving.

Klik op de foto en bekijk de grote foto. Klik je op de groepsfoto dan krijg je een grote versie die je eventueel af kunt drukken.Indien je op de twee kleine foto’s onderaan klikt krijg je ook een grote groepsfoto. Zo heb je wat keus.


Klik op de foto en bekijk de grote foto.

Geen opmerkingen: