dinsdag 12 juni 2007

Bouw vordert voorspoedig


De Mortel – De bouw van ons nieuwe huis in De Mortel gaat erg voorspoedig. Eind maart zijn ze met het uitgraven begonnen en nu zijn ze al op hoogte van de eerste verdieping. Deze week gaan ze daar beton storten.

De bouw van het nieuwe huis gaat snel.

Er komt wel een heleboel kijken bij het bouwen van een huis. Wij zijn hierbij dus onervaren. Je moet goed in de gaten houden of alles wel volgens plan verloopt. Zo was er nog het een en ander veranderd toen de tekening al klaar was. Zo werd een deur van slaapkamer naar badkamer verplaatst en de deuropening voor de schuifdeuren tussen keuken en kamer bleek te groot te zijn. Dat laatste zagen we gelukkig nog juist op tij. Het kozijn tussen slaapkamer en badkamer moest wel verplaatst worden.

De bouw van ons huis gaat voorspoedig.

Op de fotocollage is te zien dat er nogal wat moest worden gegraven voor ons woonhuis. Je ziet dat er een flinke kelder onder het huis komt. De foto’s tonen ook het stelwerk voor de garage en het woonhuis.

In september of oktober willen Piet & ik een reünie organiseren voor de familie. Daar krijgen de familieleden binnenkort een berichtje over. We hopen dat jullie er dan allemaal zijn.

Een bijdrage van Marie-Louise

Geen opmerkingen: