maandag 24 oktober 2011

Bob aan slag

Cochem – Het vakantiepark waar wij verblijven, ligt in een schilderachtig heuvellandschap aan de Moezel. Je kunt hier prachtig wandelen door de Moezelstreek. Het biedt daardoor allerlei uitdagingen. Je kunt hier niet alleen wandelen langs wijngaarden, maar er ook uitstekende wijnen proeven. Rechtstreeks bij de wijnboer. Mensen die van mountainbiken of Nordic walken houden komen hier ook ruimschoots aan hun trekken. In ons gezelschap bevinden zich geen liefhebbers van deze takken van sport. Wijn drinken we wel, althans een aantal, maar mountainbiken en Nordic walken is aan ons niet besteed. Maar er is meer. Ons vakantiepark heeft een eigen golfparcours.

Van deze tak van sport is er in ons gezelschap wel een liefhebber. Bob heeft zijn golfuitrusting meegenomen om hier ook een balletje te slaan. Nou ja één, golfers slaan meestal hele emmers leeg. Golf is bovendien een sport waarbij ook fotografen aan hun trekken komen.

Het is een geheel nieuwe uitdaging om dat mooi in beeld te krijgen. Gisteren ging Bob vergezeld door de beide Saskia’s plus Corien & ik naar de driving range bij de golfbaan om daar wat emmertjes met ballen leeg te meppen. Saskia en ik hadden allebei onze camera meegenomen om wat foto’s te maken van de acties. Saskia heeft er inmiddels een aantal op haar Flickr geplaats. [Klik daarvoor hier]

1 opmerking:

Sassefras zei

Je ziet het balletje nog gaan!

Het zijn mooie foto's allemaal. Ook die op Sas' d'r site.