zondag 5 november 2006

Monique helpt de sint


Helmond – Sinterklaas arriveert heel vaak op mijn verjaardag in ons land. Ook dit jaar is dat weer het geval. Twee dagen later op 20 november neemt de goedheiligman ook dit jaar weer zijn intrek in het kasteel van Helmond. Ruim driehonderd vrijwilligers zijn nu al weer volop in de weer om van zijn verblijf in de Parel van Brabant een uitbundig succes te maken. Onder hen bevindt zich ook dit jaar weer Monique. Zij bemoeit zich o.a. persoonlijk met de garderobe van de Sint en zijn gevolg.
Rechts op de foto herkennen jullie Monique.

De driehonderd mannen en vrouwen zijn al ruim twee maanden bezig om het verblijf ook dit jaar weer tot een groot succes te maken. Ze verwachten ruim 22.500 bezoekers in de tijdelijke residentie van de bejaarde kindervriend. Dat is iets minder dan vorig jaar. Dat komt omdat de Spaanse kindervriend twee dagen korter in het kasteel verblijft. De prinsesjes Amalia en Alexia en hun ouders, de Prins van Oranje en Prinses Máxima, zijn ook uitgenodigd. Het is nog niet duidelijk of ze ook komen.

Het kasteel van Sinterklaas is geopend van 20 november t/m 4 december, met uitzondering van maandag 27 november. Dan heeft de sint een rustdag

Geen opmerkingen: