dinsdag 11 mei 2004


Op weg naar Manoah


Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe woning van Len & Connie in het retirement village Manoah.Perth – We zitten nu in de herfst. Het is bijna winter. Het zonnetje staat hoog aan de hemel en we hebben net een beetje regen gehad om de dust van de blaadjes af te wassen. Als ik de oprijlaan uitrijd, zie je achter mij een grote stofwolk. Zo droog is het hier. Gelukkig is onze ondergrondse bron nog hard aan het werk en hoeven we geen water te kopen. Want we hebben geen stadswater hier in de bush.
Maar dit zal niet lang duren, want na 23 jaar op dit prachtige plekje te hebben gewoond, zijn we nu een beetje moe om al dat land bij te houden. 20 duizend vierkante meter is een heel stuk als je het moet maaien en harken. Wij hebben nu besloten om een retirement villa te bouwen. Het huis is al aardig onder weg met een klein tuintje voor en ook achter. Het komt in een kleine gemeente van de Gereformeerde Kerk. Er is ook een moederhuis voor als je te oud wordt om voor je zelf te zorgen. Leen zit daar al bijna 10 jaar in het bestuur en ook ik draag mijn steentje bij. De village heet Manoah. Begin zomer hopen we daar heen te verhuizen. We hebben nog niet besloten wat we met het servicestation gaan doen. Waarschijnlijk zullen we dat wel verkopen, want zo rooskleurig is de benzine niet meer hier.
Tot zover mijn bijdrage aan ODD. Hier is verder iedereen gezond en ik geniet nog steeds van ODD. Keep it up. Groetjes aan al de familie.

Een bijdrage van Len and Connie


Geen opmerkingen: