zaterdag 6 augustus 2011

Veertig jaar

Delft – In de avond van vrijdag 6 augustus 1971 vond er een totale maansverduistering plaats. Vanuit ons land was het grootste gedeelte van de eclips zichtbaar. Overdag was het een mooie zonnige dag geweest. Ik herinner me die dag nog goed. Niet vanwege de maansverduistering, maar omdat Corien & ik die dag in het kasteel in Helmond in het huwelijk traden. Te midden van familie, vrienden en collega’s gaven wij daar elkaar het jawoord. Na veertig jaar is het nu een mooi moment om eens terug te kijken. We kijken beiden eigenlijk liever vooruit dan achterom, maar na veertig mag het wel eens. We deden het gisteravond tijdens een etentje. Tijdens de herfstvakantie vieren we het nogmaals met ons hele gezin. Dat bestaat na vier decennia inmiddels uit dertien personen. We gaan dan met zijn allen een weekje naar een bungalow in Duitsland om eens lekker van elkaars gezelschap te genieten. Corien & ik blikten gisteravond dan ook meer vooruit dan achterom.
Deze foto is een ideetje van Corien. Ik heb het zwarte Pierre Cardin pak waarin ik trouwde niet meer. Corien heeft haar trouwjurk nog wel. Na veertig jaar past de japon nog prima. Ik vond wel de paarse stropdas terug waarbij ik het trouwboeket had uitgezocht. Die das paste ook nog.

5 opmerkingen:

uitterlindenclan zei

Van Harte Gefeliciteerd.
Wat ben jij veel veranderd Frans!!

Sassefras zei

Wat een leuke foto!
En van harte gefeliciteerd natuurlijk!!

Liefs,
BSbsk

Anoniem zei

Dat is wel een felicitatie waard. 40 jaar is en hele tijd.Eind volgend jaar zijn wij ook zover. Wat vliegt de tijd. Ga zo door,op naar de 50 misschien 60 jaar of nog meer.Als je maar gezond bent en blijft.Fijne dagen in Duitsland .
Piet en Marie-Louise

Anne-Sofie zei

Wat een knap bruidspaar. Nog steeds! Ik denk niet dat veel bruidjes na 40 jaar nog in hun jurk passen.
Veel plezier in Duitsland en Hartelijk Gefeliciteerd!

Anoniem zei

Wat leuk die foto!! Van Harte Gefeliciteerd.

Marko Pauli Eva en Bart