zondag 14 augustus 2011

Mooi jaar voor Ina & Marco

Voorburg – Vrijdag 12 augustus is een dag die Corrie & Jan uit Steenbergen niet gauw zullen vergeten. Op die dag trouwde hun dochter Ina met haar vriend Marco. Het begon allemaal tussen Marco & Ina op een groepsreis naar Cuba in het voorjaar van 2010. Op 12 april van dit jaar – precies een jaar na die reis – vroeg Marco tijdens hun vakantie in Gran Canaria zijn Ina ten huwelijk. Het paar woonde toen al enige tijd samen in Den Haag, maar over trouwen hadden Jan & Corrie ze eigenlijk nog nooit gehoord.
Maar op vrijdag was het dan toch zo ver. Samen met een verder select gezelschap waren Corrie & Jan in het Huygensmuseum Hofwijck in Voorburg getuigen van het huwelijk tussen hun Ina en schoonzoon Marco. Daarna hebben ze op het terras van eetcafé 1837 in Nootdorp getoost op het stralende paar. Na die gezellige borrel hebben ze met z’n allen genoten van een verrukkelijk diner. “Kortom een dag om nooit te vergeten”, vertelde Corrie. Ze zei: “Over zo iets geweldigs als de trouwdag van je dochter met zo'n lieve schoonzoon raak je natuurlijk niet uitgepraat”.
En zo is dat. Maar dit jaar wordt nog veel mooier, want Jan & Corrie strepen nu de dagen weg op de kalender. In de tweede helft van november worden Ina & Marco immers mama & papa en Corrie & Jan dus oma & opa.


1 opmerking:

Corien & Frans zei

Ina & Marco van harte gefeliciteerd!