dinsdag 23 februari 2010

Verzamelaarssolidariteit


Stiphout – De laatste loodjes wegen zoals bekend altijd het zwaarst. Dat geldt echter niet voor de jongens en meisjes die de voetbalplaatjes van Albert Heijn verzamelen. De verzamelwoede heeft ook een groot gevoel van solidariteit los gemaakt. Niet alleen in de kinderen, maar zeker ook in de mama’s en papa’s. Dubbele plaatjes worden spontaan afgestaan. Afgelopen zaterdag kwam Janneke even aan bij Bob & Saskia. Ze was in gezelschap broer Wouter en zoon Swen. Maar dat was niet het enige. Ze had ook een indrukwekkende stapel dubbele voetbalplaatjes bij zich. Benthe kon er haar verzameling weer beetje verder mee completeren.

Janneke en Swen helpen Benthe aan een aantal ontbrekende voetbalplaatjes.

Onze kleindochter heeft nu nog slechts een tiental plaatjes nodig. Dat gaat dus goed komen. Swen had zijn verzameling al compleet en zijn broer Roan kon door Benthe worden geholpen met een ontbrekend plaatje. Roan heeft zijn album nu dus ook compleet. De laatste kans om het album compleet te krijgen, hebben de verzamelaars op woensdagmiddag 3 maart. Dan wordt er niet alleen in alle winkels geruild, maar van 14:00 tot 17:00 uur ook in het PSV-stadion in Eindhoven. Je kunt je geen beter decor voor een ruilmiddag van voetbalplaatjes voorstellen. Wie weet wil een speler van het eerste elftal je album ook nog signeren. Bovendien worden op deze dag de extra plaatjes van de drie spelers op wie het meest is gestemd uitgedeeld. Dus ook als je jouw album compleet hebt, moet je wel even langs de winkel of het PSV-stadion. Ik wens al de mama’s, papa’s, opa’s en oma’s een leuke ruilmiddag met hun verzamelende grut. Volgend jaar krijg je vast weer een kans.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zal niet zeggen wie dit plaatst maar de naam van mijn zoon is met een W
Swen dus.

webbeheerder zei

Sorry. Hadden we het toch nog fout. Na enige discussie hadden we besloten dat het met een v moest. De V heb ik nu veranderd in een W. En nu vergeten we het niet meer: het is SWEN.