zondag 28 februari 2010

Delft voor de helft

Delft voor de helft.Delft – Op zoek naar nieuwe schoenen, make-up spulletjes, lingerie, linnengoed? Of ben je altijd wel geïnteresseerd in modieuze kleding voor je zelf of je (klein)kinderen? Kom dan zaterdag 6 maart naar de Markt in Delft. Onder de noemer ‘Delft voor de Helft’ organiseren veertig Delftse ondernemers een outletmarkt. Dat is in deze tijden van bezuinigen goed nieuws. De ondernemers zelf spreken van ‘weggeefprijzen’.
Het opmerkelijkste vind ik dat zelfs supermarkt C1000 met maar liefst acht kramen aanwezig zal zijn. Doe daar dus je weekeindinkopen want de opbrengst gaat in zijn geheel naar de Vakantiebank Delft. Achter de kramen van C1000 staan vrijwilligers van de Voedselbank Delft, want de supermarkt is ook gewoon open.

1 opmerking:

Marijke zei

Delft voor de helft is een prima initatief. In een tijd van voorzichtig kopen is het van belang dat er voordeel te halen is voor consumenten.

Graag wijs ik erop dat op internet ook voordeel te behalen is op oudere collectie horloges en sieraden van een bekende juwelier aan de Markt in Delft. De site heet: leuk-prijsje.nl Het is de moeite waard erheen te surfen! Succes op de Markt en op internet.

Marijke van leuk-prijsje.nl