dinsdag 16 juni 2009

Spetterend weekend in Gandspette

Eperlecques – Sinds vorige week maandag vieren Nellie & Pieter Jan vakantie op een camping in het zacht glooiende Noord Franse landschap rond Eperlecques. Hier, even ten oosten van Calais, ligt in dit vriendelijke landschap het Chateau Gandspette. Op uitnodiging van Pieter Jan & Nellie brachten wij daar ook een paar dagen door in de natuur.
Heerlijk aan de barbecue op donderdagavond.

We arriveerden donderdag en vertrokken gisteren weer naar huis. Het negentiende-eeuwse kasteel Gandspette vormt de entree van de comfortabele camping. Vlak bij de rand van de camping tussen de metershoge eiken- en kastanjebomen hadden zij een mooie plek voor een heerlijke vakantie. Nellie en Pieter Jan zijn echte familiemensen. Dat bleek ook hier in Frankrijk. Want behalve Corien & ik kwamen dit weekend ook Anne-Sofie & Robin en Guido & Ilse met Saar gezellig langs.
Ook Ilse & Guido metdochter Saar en Robin & Anne-Sofie kwamen op bezoek.

Het was een gezellige drukte daar aan de rand van het bosgebied. Stil genoeg voor Saar om een lekker tukje te kunnen doen.
Oma & opa hebben alleen oog voor Saar.

Natuurlijk hadden de gastheer en –vrouw alle aandacht voor de gasten, maar de jongste gast van dit weekend kon op extra aandacht rekenen. En niet alleen van haar opa en oma.

Geen opmerkingen: