zondag 28 juni 2009

Natte familiedag


Helmond – De weersverwachting voor de familiedag bij Adrie & Monique zag er somber uit. “Hebt u een buitenevenement georganiseerd voor zaterdag? Zie er dan maar vanaf. Hij gaat waaien, regenen en hagelen”, was de verwachting van de weervrouw. Maar daar laten Monique & Adrie zich niet door ontmoedigen. Ze kregen helemaal gelijk. De familiedag in hun riante achtertuin vond plaats in een heerlijke warme zomerzon.

de familiedag bij Adrie & Monique .

Dat betekende dat de gasten heerlijk konden genieten van hun zwembad. Oudere, jongere en de hele jongere familieleden doken met overtuiging in het azuurblauwe water van het bad in hun tuin. De kleinkinderen die het zwemmen machtig waren hielpen hun jongere neefjes en nichtjes die nog niet zover waren. Ook de oma’s en opa’s lieten zich niet onbetuigd en speelden en spartelden naar hartelust met hun nageslacht in het water.

de familiedag bij Adrie & Monique .

Monique en Adrie hadden gezorgd voor drankjes en knabbeltjes. En later op de middag was er een heerlijk buffet voor alle familieleden. Martijn had gezorgd voor een heerlijk soepje om mee te starten en ook voor de rest van de maaltijd was hij verantwoordelijk. Saskia & Paul konden met hun zoon Timo nog niet aanwezig zijn. Moeder en zoon verblijven nog even in het ziekenhuis. Maar dankzij een rechtstreekse cameraverbinding met het bedje van Timo kon de jongste kleinzoon toch worden bewonderd door de aanwezige oudooms en –tantes.

de familiedag bij Adrie & Monique .

De weersverwachting kwam niet uit, maar het werd toch nog een hele natte familiedag.

de familiedag bij Adrie & Monique .

Er werd natuurlijk ook vanaf de kant volop genoten van het mooie weer tijdens de familiedag.

de familiedag bij Adrie & Monique .

Adrie liet zich ook niet onbetuigd en speelde samen met Marieke een balspel met de kinderen.

de familiedag bij Adrie & Monique .

Er werd nog een droog stukje gras gevonden om aan het eind van de dag even in de lens te kijken.

de groepsfoto op de familiedag bij Adrie & Monique .

Aan het eind van de dag werd de traditionele groepsfoto genomen. Wil jij een grote foto hebben voor een afdrukje? Klik dan hier.

Geen opmerkingen: