zaterdag 27 juni 2009

Italiaanse pastasauscommercial


Helmond – Van mooie dagen moet je genieten, want het kan morgen wel regenen. Vandaag was het zo’n mooie zonnige dag en dus hebben Corien & ik het er maar eens lekker van genomen. Terwijl Els & Ad voldeden aan hun verplichtingen tegenover hun respectievelijke werkgevers, genoten Corien & ik in hun tuin van onze vrijheid en hun zwembad.

Genieten in de tuin.

We deden dat natuurlijk niet alleen. Benthe en Karsten namen met ons een duik in het water. Benthe heeft reeds zwemdiploma’s, maar Karsten is nog niet zo ver. Toch sprong de kleine man vol vertrouwen in het water. Hij wist dat opa hem op zou vangen.

spetteren en spatten in de tuin van Ad & Els.

Later kwamen Saskia en Sietske daar ook nog bij. Het werd steeds drukker in de tuin. Menig sportfondsenbad zou jaloers zijn op de klandizie. Terwijl ik met terug trok in de keuken, kwamen ook Bob, Maartje, Marlynn en Jolijn & Jeroen ook langs.

Commercial.

Deze kwamen niet om te zwemmen, maar waren door Corien uitgenodigd om mee te eten. Toen ook Els & Ad weer op hun thuisbasis waren teruggekeerd kon er gegeten worden. De tafel met gasten leek wel het decor voor een commercial voor een Italiaanse pastasaus.

Geen opmerkingen: