dinsdag 28 januari 2003


Royal Family In Medieval Times


 The Royal Family is back in Medieval Times where the glory, chivalry, valour, and honour of old, burst to life in thrilling tournament actionToronto – In Canada bevindt zich in Toronto een heus kasteel uit de 11de eeuw. De verhalen uit de middeleeuwen spelen zich daar steeds opnieuw af. Ridders uit het hele land bestrijden elkaar daar te paard. Het enthousiaste publiek juicht als de ridder met succes een proeve van bekwaamheid aflegt. Maar ook zonder ruiter zijn de paarden de moeite waard. De ridders bezitten een manege met negentien edele viervoeters. Deze elegante dieren doen allerlei dressuuroefeningen en brengen het middeleeuwse publiek op de banken van enthousiasme. Ook de koning is aanwezig. Hij laat aan zijn verzamelde onderdanen zien hoe perfect zijn persoonlijke valk is getraind. Het dier vliegt cirkels boven de hoofden van de mensen en luistert precies naar de commando’s van zijn koning.
Natuurlijk is er ook een toernooi. Ridders bevechten elkaar in man tegen man gevechten tot de dood er op volgt. Na de gevechten gaan de overwinnaars naar hun eigen sociëteit (The Knight Club). Daar zijn ook allerlei hedendaagse attracties te beleven. Je kunt er dansen en samen met de andere ridders een drankje gebruiken. Maar niet alleen de edelen en hun jonkvrouwen komen daar. Ook de gewone onderdanen zijn er welkom.

Ik ontving van Warren deze foto waarop hij met zijn eigen koninklijke familie een bezoek brengt aan het Canadese kasteel. Op de foto zien jullie behalve koning Warren ook koningin Corrie, de lieftallige prinsessen Liza en Ethekia en kroonprins Michael.