dinsdag 18 juli 2006

Barbecuefeestje


Barrie – Je zult het misschien niet willen geloven, maar ik heb nog niks van de BBQ-feesten in de stad gezien. Teveel andere dingen hielden ons bezig. Vorige week waren Bas en Janneke hier op bezoek. We hebben toen onze eigen barbecuefeest georganiseerd in de tuin. Piet and Jane waren ook gekomen met twee van hun kinderen, Jeff and Betsy-Marie met hun aanhang. Het weer was uitstekend en het werd een heel gezellige avond. Na de barbecue hebben we een kampvuur aangelegd in de achtertuin om marshmallows te roosteren.

Janneke houdt samen met de anderen haar marshmallow in het vuur.

Het vorige weekend is Corrie met zes dames van het rusthuis waar zij werkt naar Ottawa geweest voor whitewater-rafting. Je gaat dan met twaalf mensen in een rubber boot de rivier af. Het was maar goed dat ze een zwemvest aan had en een helm op, want ze waren nog maar net begonnen of Corrie werd door het ruwe water in de rivier ingegooid. Ze verloor daarbij haar bril (een oude). Maar het was een reusachtig leuk weekend. De volgende keer ga ik zeker ook mee!

Dochter Elizabeth gaat volgende week naar Whistler (Canada’s grootste en populairste vakantieoord), waar haar broer Andrew ook woont en werkt. Ze heeft daar– via internet – een fulltime baan gekregen in het kinderonderwijs. Daar is hier in Ontario moeilijk werk in te vinden. Ze reist met de bus in drie dagen naar haar bestemming in Whistler. Corrie & ik zijn van plan om daar in augustus op vakantie te gaan. Dat komt mooi uit nu twee van onze kinderen in Whistler wonen. Wij gaan per vliegtuig (vijf uur vliegen) en zien er naar uit.


Een bijdrage van Warrie

Geen opmerkingen: