zaterdag 15 oktober 2005


Saskia & Paul getrouwd


Helmond – Het was gisteren een stralende dag in Stiphout. Al vroeg kwam de zon door en bescheen een feestelijk tafereel in de tuin bij Monique & Adrie. Daar hadden zich de gasten voor de huwelijksdag van Saskia & Paul verzameld en werden de eerste van vele foto’s genomen in de tuin van Pauls ouderlijk huis.

Klik op de foto en bekijk de grote foto.

Daarna volgde de huwelijksplechtigheid in de trouwzaal van het eeuwenoude Helmondse kasteel. Te midden van heel veel familie, vrienden en bekenden gaven de twee jongverliefden daar elkaar het jawoord.

Klik op de foto en bekijk de grote foto.

Voordat de ambtenaar van de burgerlijke stand de officiële formulieren voorlas, gaf een vriendin van het bruidspaar in een vrolijke toespraak een beeld van het nieuwe stel. Zij legde uit ‘hoe het zo gekomen was’. Daarna was het tijd voor de kerkelijk inzegening in de Trudokerk van Stiphout. Bij aankomst van de bruiloftsgasten stonden er al dorpelingen te wachten. De kerk zat dan ook goed vol toen het bruidpaar de kerk binnen schreed.

Klik op de foto en bekijk de grote foto.

Paul aan de arm van zijn moeder en Saskia aan de zijde van haar vader. De voorste twee rijen van de kerk werden gevuld door de kinderen van de school in Tilburg waar Saskia lesgeeft. Zij vormden na de kerkelijke plechtigheid buiten een erehaag en bliezen grote bellen en lieten rode en witte ballonnen op.

Klik op de foto en bekijk de grote foto.

De receptie en het feest vonden natuurlijk plaats in de zaak van Martijn café ‘Zeezicht’ tussen receptie en feest was er een diner aan de overzijde van de ‘zee’. De wandeling terug werd feestelijk begeleid door de vrienden van ‘Blue Band’.

Klik op de foto en bekijk de grote foto.

Het werd natuurlijk helemaal een muzikale avond. Dat kon natuurlijk niet anders. Het bruidspaar is muzikaal heel erg actief. Paul vind je vaak terug achter een drumstel – ook op zijn eigen huwelijksfeest kon hij niet laten om even achter de drums en bekkens plaats te nemen - en Saskia speelt saxofoon. Het feest ging tot in de vroege uurtjes van vandaag door.
Het kersverse echtpaar kan – net als de vele gasten – terug zien op een heel feestelijke en geslaagde dag.

Klik op de foto en bekijk de grote foto.

Voor meer plaatjes ook even op de foto klikken.

Geen opmerkingen: