vrijdag 18 februari 2005


The mailman always delivers


Een gipsafdruk van een zwangere buik. Deze zijn zonder reclameleus.Auckland – Al eerder berichtte ik over mensen die hun lichaam gebruiken als reclamezuil. Ik zag in een krant in Nieuw-Zeeland nu weer een nieuwe variant. Julz Thomson uit Nieuw-Zeeland is zeven maanden zwanger en heeft haar bolle buik verkocht als reclameruimte. Thomson zal nog tot maart elke dag rondlopen in een T-shirt met daarop de reclameleus van een bedrijf uit Auckland. De slogan luidt misschien wel heel toepasselijk: The mailman always delivers.
Julz Thomson kwam samen met haar verloofde Gerrard Simmons op het idee om haar zwangere buik te verhuren omdat zij dagelijks tientallen keren werd gevraagd wanneer de baby werd verwacht. "Op straat, in de supermarkt... overal vroegen de mensen "wanneer komt het?" ", aldus Thomson in de lokale de krant.
Het paar plaatste daarop een advertentie op de website Trade Me waarin de bolle buik werd aangeprezen als advertentieruimte tot 18 maart, de dag van de bevalling. "Volgens sommige mensen buit ik hiermee mijn baby uit, maar het geld wordt alleen maar gebruikt om ons kindje extra te verwennen", verzekerde de toekomstige moeder. Het aanbod van de eigenaar van een motel om te adverteren op het T-shirt sloegen ze af. Hij stelde voor "I got this way at Ol Alfie's Motel" er op te zetten. Hij bood echter veel minder dan de €150 van het bedrijf uit Auckland

Geen opmerkingen: