dinsdag 10 augustus 2004


Dagje autosport in Zandvoort


 Corien bij de Alfa’s van Cable1 RacingZandvoort – Zondag waren Corien & ik op de autoracebaan in Zandvoort. We zagen daar de Fransman Alexandre Prémat tijdens de Marlboro Masters, het officieuze wereldkampioenschap in de Formule 3, winnen. Prémat finishte na de 107,675 kilometer (25 ronden) in 43.17,080. Zijn landgenoot Eric Salignon kwam 2,130 seconden later over de streep. De Brit Adam Carroll eindigde als derde. De beste Nederlandse autocoureur was zondag Giedo van der Garde. Hij eindigde als dertiende.
Wij waren op uitnodiging van Cable1 Racing naar het circuit gekomen. Met ons vippasje mochten we overal bij. Een heel leuke ervaring. Tijdens de Formule 3 zagen Nederlander Ferdinand Kool heel spectaculair uitvallen. Hij viel al in de eerste ronde uit. Corien & ik zaten bij deze race op de tribune in de Gerlagbocht. Daar zagen we de coureur uit Oud-Beijerland van de baan vliegen. Hij bleef gelukkig ongedeerd.
We beleefden natuurlijk ook de zesde Pearle Alfa 147 GTA Challenge van dit seizoen mee. Het team van Cable1 Racing deed hier goede zaken. Op de foto staat Corien bij de Alfa’s van dit team.



Geen opmerkingen: