dinsdag 12 augustus 2003


Dragon Races in Barrie


De dragon races in Barrie Barrie – We zijn al weer een hele tijd thuis in Canada. Nu moet ik toch eerst even een stukje schrijven voor ODD. We vonden het jammer dat we Corien & Frans hebben gemist, maar er was weinig aan te doen. We hebben echt genoten in Nederland. We hadden bijna altijd voortreffelijk weer. We zijn slechts een keer doornat geregend. Dat was in Strijen. We waren aan een wandeling en buiten het dorp begon het ineens te plenzen. We zijn niet gesmolten.
Hier gaat alles weer zo'n beetje de gewone gang weer. Corrie heeft voordat we naar Nederland gingen, haar baan bij het rusthuis opgezegd. Ze kon onvoldoende vakantieverlof krijgen van haar baas. Het was al wel eens eerder gebeurd, maar ik vond dat ze nu maar voet bij stuk moest houden. Ze is nu volop bezig bij de Victorian Order of Nurses (VON). Ze is daar al langer mee bezig geweest als respite worker. Het is een soort huiszorg. Ze geven mensen die iemand verzorgen de gelegenheid om ook eens weg te gaan, of wat ook maar. Het valt niet mee om 24 uur naar iemand om te kijken. Vanavond is ze daar ook mee bezig, dus ben ik alleen thuis.

De boten gaan van start


Vanmorgen nog samen naar Barrie geweest om de Dragon Races te zien. Het was de eerste keer dat ze dit in Barrie deden. In Toronto hebben ze dat wel vaker gedaan. Het is een manier om geld in te zamelen voor liefdadigheden. Het is dus een filantropische instelling. Het was nogal een bewolkte dag. Prima weer dus om je in te spannen. We deden niet mee. Wij keken slechts.


Een bijdrage van Warrie


Geen opmerkingen: