zaterdag 1 januari 2011

Een gezond en voorspoedig 2011

Delft – Zal ik eens raden hoe jij je oudejaarsavond heb doorgebracht? Je hebt gisteravond voor de tv vijf oliebollen en drie appelflappen gegeten. Er is bovendien vijfentwintig procent kans dat je de bollen en flappen zelf hebt gebakken. Natuurlijk heb je ook goede voornemens gemaakt. En ik weet bijna zeker dat één van je voornemens ‘meer genieten’ is. Natuurlijk heb je rond middernacht ook gebeld. Je hebt vijf mensen gebeld en die gesprekken duurden ongeveer vier minuten. Ik weet ook wie je hebt gebeld. Natuurlijk heb je je ouders gebeld en je broer en/of zus. En natuurlijk heb je ook een aantal sms’jes – ik schat acht stuks - verstuurd. En bovendien weet ik ook zeker wie je niet hebt gebeld: je baas. Die kreeg niet eens een sms. Het zijn natuurlijk allemaal open deuren. O ja, je hebt natuurlijk ook een glas champagne gedronken.

En? Had ik het goed gezien.
De mensen die ik niet heb gebeld of ge-sms’t, wens ik een gezond en voorspoedig 2011.
 

2 opmerkingen:

Saskia zei

Mmm: vijf zelfgebakken oliebollen heb ik wel op. Eén niet zelfgebakken appelbeignet. De champagne was heerlijk! We heben tv gekeken, eerste een oude Pink Panter-film met de oudste meisjes, daarna live-tv. Ik heb geen goede voornemens gemaakt en ik heb ook middernacht niemand gebeld of ge-smst.
Blijkbaar ben ik niet gemiddeld!
Toch voor een ieder: de beste wensen!

Anoniem zei

Ook ik heb niet gebeld om 00:00 uur. Maar toch rinkelde de telefoon aan een stuk door. Diegene die niet gebeld hebben kwamen mij overdag feliciteren met mijn verjaardag, ook al weer voor de vijfenzestigste keer.

Groetjes
Corrie Warnar