dinsdag 2 december 2008

Muzikabaal

Stiphout - Dat een piano een belangrijke rol kan spelen in een gezinnetje, of bij familie, vrienden en kennissen weten we zo langzamerhand wel.
De aantrekkingskracht van zo’n instrument - zeker als het een echte vleugel is - is zeker voor kinderen heel erg groot. Dat blijkt ook wel de foto’s die ik recentelijk nam bij ons thuis. Karsten is zo ontzettend serieus aan het nadenken over de symfonie die hij nu weer over de toetsen zal laten rollen, dat de kleine muzikant helemaal vergeet de toetsen aan te raken.

Karsten denkt na over zijn nieuwe muziekstuk.

Later bleek dat er wel degelijk muziek uit het kleine manneke te komen. Na een aarzelend begin ontlokte hij toch wat klanken aan het glanzende instrument dat zo indrukwekkend voor hem stond.

Muzikant Karsten krijgt  enige support.

Aangestoken door Karstens muzikaliteit volgen Marlynn en Benthe snel zijn activiteiten. De beide meisjes wilden niet achterblijven en namen naast hem plaats achter de vleugel.

En dan nu six-main.

Het duurde niet lang of het quatre-main-spel werd een heuse six-main. Met andere woorden: véél kabaal dus, maar van een vrolijke kwaliteit.

Een bijdrage van Ad

Geen opmerkingen: