vrijdag 5 december 2008

Heerlijk avondje is gekomen

Helmond – Eindelijk is het dan zo ver. Het heerlijk avondje is gekomen. Morgen mogen de kerst-cd’s weer op, maar eerst moeten we ons nog tegoed doen aan speculaas, suikergoed, marsepein en pepernoten. We hebben de afgelopen tijd weer heel wat gezien van de goedheiligman. Elke dag een eigen journaal. Dat zal het kerstkind niet gebeuren. Sinterklaas in de winkels, sinterklaas op school, sinterklaas op het werk van mama en/of papa. Je zou bijna gaan geloven dat één sinterklaas dat nooit allemaal in zijn eentje af kan.

Sietske neemt haar taak erg serieus.

Ook op het werk van Bob arriveerde de Spaanse heilig natuurlijk met al zijn gevolg. Terwijl een van de Pieten een goocheltruc uitvoerde, mocht Sietske de staf van de sint vasthouden. Een taak die ze met grote concentratie uitvoerde.

Benthe verklaart de situatie aan de Sint.

Zelfs de falende goochelpiet Spanje bracht haar niet van haar stuk. De onnozelePiet kon er niets van.
Benthe legde Sinterklaas vervolgens uit wat de bedoeling van de Piet was geweest. Na de uitleg van Benthe begreep de sint dat zijn Piet had geprobeerd om wat extra cadeaus te voorschijn te goochelen. Helaas voor de kinderen was dat niet gelukt.

Er was nog genoeg uit te pakken.

Maar geen nood de zakken zaten al vol genoeg met speelgoed. Het uitpakfestijn kon dus gewoon door gaan. Ook vanavond is er geen probleem. Wij wensen jullie allemaal een gezellige pakjesavond.

Geen opmerkingen: