dinsdag 16 december 2008

“busiest and most sociable”


Norwich – Deze week verblijven Corien & ik in Good Old England om wat van de kerstsfeer te genieten en ook nog wat kerstinkopen te doen. Net als in Delft is ook hier de stad met lichtjes en slingers in een vrolijke kerstsfeer gebracht. Ook in het hotel is iedereen in de kerstsfeer.

Net als in Delft is ook Norwich met lichtjes en slingers in een vrolijke kerstsfeer gebracht.

De hotelmanager begroette ons zeer hartelijk en zei vrolijk: “This could quite possibly be your busiest and most sociable Christmas yet!
Heel voorzichtig vertelden we hem dat we zondag al wel weer in Delft wilden zijn om onze eigen gasten te ontvangen. Hij knikte begrijpend, maar ging meteen verder met zijn relaas: “But you have to see the Christmas lights, listen to the carols, visit the Christmas Tree Festival, shop at the many festive markets and fairs, explore the Ice Trail, take one of the festive boat trips…..” Hij ratelde vrolijk verder. Ik wachtte op het moment dat hij adem moest halen en bracht toen snel naar voren dat we dat allemaal zeker van plan waren. We lachten vriendelijk naar hem en na een lichte buiging liepen we naar onze kamer. In de hal voor de lift hoorde ik hem tegen een echtpaar dat kort na ons was gearriveerd, vertellen over “the Dickensian evening” en de “Special Victorian Christmas event”. Een enthousiaste vrolijke man. Het is duidelijk: er is veel te doen met kerst in Norwich.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een prachtige foto heb je bij dit stukje geplaatst.

Ian.