vrijdag 19 december 2003


Nader kennismaken


De nieuwe foto’sWassenaar - Vandaag zijn door de RVD vier foto's van prinses Amalia beschikbaar gesteld. De foto's zijn gemaakt thuis op de Eikenhorst bij prins Willem-Alexander en prinses Maxima. Ze zijn genomen door Graciela Rossetto, een Argentijnse vriendin van het paar. Zij maakte destijds ook de officiele verlovingsfoto van het stel.
Iedereen kan nu nader kennismaken met prinses Amalia en zelf uitmaken op wie ze lijkt. Corien vindt het een echte 'oranje'. Maar ik hoorde ook al iemand zeggen dat je nu al kunt zien dat de nieuwe telg van ons Koninklijk Huis Zuid-Amerikaans temperament heeft. Op de foto's is de baby te zien met haar ouders en met oma Beatrix. De foto's met de Argentijnse grootouders zijn door de RVD niet vrijgegeven. Die zijn uitsluitend bedoeld voor het familie-album.
Dat komt omdat de grootouders van de kleine prinses geen staatsrechtelijke positie hebben. Haar Argentijnse oma en opa brengen volgens geruchten wel de kerst doort op de Eikenhorst. Ook andere familieleden zullen daar de kerstdagen doorbrengen

Kerstman op een slee


Geen opmerkingen: