dinsdag 23 december 2003


Kinderkerstboom


KerstklokjeKlik op de foto en ontdek het plekje van Sietske.Helmond - Op deze foto staat onze kerstboom. Benthe heeft hem samen met pappa Bob versierd. Een echte kinderkerstboom dus. Inclusief de zogenaamde 'candycones'.

De laagste kerstballen heeft Benthe zelf opgehangen. Deze ballen zijn allemaal van plastic, kindveilig. De lichtblauwe bal rechtsonder is niet van plastic. Dat wist Bob niet, anders hing hij niet zo laag.
De bal is inmiddels gesneuveld... De chocolade kransjes zijn inmiddels ook verdwenen. Ze zijn vervangen door chocolade kerstballen.

Wie goed kijkt, ziet dat Sietske ook op de foto staat. Terwijl ze in bed lag te slapen. Hoe is het mogelijk?! (Als je het niet ontdekt, klik dan op de foto)

Voor het eerst sinds jaren hebben we geen licht in het stalletje. Een blauw, rood of roze lichtje leek ons niet zo gepast. Tot nu toe hebben de figuurtjes nog steeds hun oorspronkelijke plaats. Ik vraag me af hoe lang dat duurt.

Een bijdrage van Saskia
Kerstman op een sleeJe kunt weer stemmen in het ODD-filiaal. De boom van Nellie trok zeven stemmers. Drie stemmers vonden het een mooie boom, twee stemmers vonden het de mooiste boom ter wereld en twee stemmers vonden het een aardige boom.

Geen opmerkingen: