zondag 19 november 2006

Warm onthaal Sinterklaas


Delft – Op de verjaardag van opa arriveerde dit jaar Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten in ons land. Terwijl de goedheiligman in Middelburg door de burgemeester werd welkom geheten, zaten de kleinkinderen in Delft bij een andere (klein)kindervriend. Oma Corien wist natuurlijk dat de pakjesboot ook in Delft zou arriveren.

Even naar opa kijken voor de foto.

Zij zorgde ervoor dat de kleinkinderen de Sint een warm onthaal konden geven. Voor ieder kind was er een sinterklaasdas met muts of een zwartepietdas met mus. Geheel naar keuze. Daar moesten de nieuwe eigenaren natuurlijk even mee op de foto. Dat bleek niet zo eenvoudig.

Even naar opa kijken voor de foto.

Het enthousiasme voor de nieuw ontvangen cadeaus was zo groot dat stil zitten voor de foto niet echt een optie was. De kinderen zagen meteen de mogelijkheden van de nieuw verworven kledingstukken. De mutsen kunnen ook als handpoppen dienen en dan kun je je eigen Sinterklaasjournaal na spelen. Het lukt me uiteindelijk om was opnamen te maken. Dit zijn de enige twee waarop ze tegelijk dezelfde kant opkeken.
Nou ja keken!

Geen opmerkingen: